Iemand
Tranen over je wangen,
van brandend verlangen
Naar iemand die je met liefde verwarmt,
iemand die je met vurige liefde omarmt
Iemand die je lippen op de zijne drukt,
iemand die niet van jou alleen de vruchten plukt…
Iemand die serieus om je geeft,
iemand die speciaal voor jou leeft…
Je verlangt zo naar zo’n iemand,
die je later zal vragen om z’n hand…
Je doet moeite zo iemand te vinden,
iemand waar je je mee wilt verbinden…
Vaak kom je na een lange zoektocht
erachter, dat je niet vond wat je zocht…
Niet zo iemand als je jezelf had toebedacht,
later zal die iemand een herinnering zijn waar je om lacht…