ik heb mijn kamer weer terug
ook mijn privacy heb ik weer
mijn eigen privacy en kamer
er is zelfs even geen troep meer
ik vind het op zich geen probleem
om op een andere kamer te slapen
maar het duurde mij even te lang
en ik begon langzaam af te haken
ik hou gewoon van een beetje privacy
en ik had bijna nooit een moment alleen
mijn eigen kamer was de hele tijd bezet
er was altijd wel iemand om me heen
maar nu heb ik mijn kamer weer terug
dat geeft een heel erg goed gevoel
om even een moment alleen te kunnen zijn
ook al heeft dat soms geen doel