In het bos van je ogen
wandel ik rustig
door je gedachten.
Een aanraking,
stilletjes doorgaan
en dan weer wachten.
Strelend stralen
Je lichaam vertalen
in het licht van de tuin.
Het eendje
dat voor ons zwemt,
het plukje warme kruin.
Bij de vijver en die vogels,
nestelen we ons dicht
tegen elkaar aan.
Terwijl onze
lippen zacht
omhelzen.
Zwemt in mijn ooghoek
een prachtige
witte zwaan.
----
voor wouter
10/01/'05
bedankt voor de hemelse dag...
----