De vicieuze cirkel van het leven...
De vicieuze cirkel van het leven
Spitst zich toe tot de vier elementen...
De lucht wordt vervuild door de mens
Eeuwig leven is ieders wens
maar het gat in de ozonlaag die steeds groter wordt
zorgt ervoor dat het leven op aarde drastisch wordt verkort…
Aan water is een groot tekort
Dagelijks duizenden doden door besmet water
maar geen mens die eraan denkt
om zuinig om te springen
met het levensnoodzakelijke
Iedereen begaat dezelfde flater
Vuur door de mens aan gestoken
verwoest duizenden hectare bos
Het verwoest speelweiden, huizen, levens
Het verwoest het leven op onze planeet
Tonnen afval onder de aarde
Puin vernielt strand en duin
De mens is hier de schuldige
Wanneer zal men dat eindelijk inzien…??