Hoezo,
hoezo maak ik het mezelf zo moeilijk
hoezo denk ik te veel
ik doe maar gewoon wat
en neem het zoals het komt
hoezo ben ik alleen
hoezo ben ik gevoelig
ik doe maar gewoon wat
en ik ben mezelf
hoezo ben ik sterk
hoezo noem je me flink
ik doe maar gewoon wat
en zie wel wat er gebeurd
hoezo?