Als ik nou eens kon vergeten
wat hij had gedaan
Als ik nou kon vergeten
hij bood toch zijn excuses aan….
Ik zei ik vergeef het je,
maar hij deed het weer
Hij speelde met mijn gevoelens
keer op keer
Ik bracht er een einde aan
ik vond het fijn
Maar de volgende dag
begon de pijn
Erger kon het niet zijn
totdat ik zijn blik zag
Vol leed en pijn
bood zijn excuses aan,
maar het doet pijn
Mijn hart is gebroken
al twee keer
Twee keer door hem
keer op keer
Ik vergeef het hem
voor de laatste keer
Want een derde keer
kan niet meer
Dan ben ik gebroken,
gebroken voorgoed
En ik zal hem vergeten
ik weet hoe het moet…….