ik had het willen gillen,
maar ik was bang
bang dat je me niet zou willen.
ik had het je willen vertellen,
maar ik durfde je niet te bellen.
ik had willen fluisteren,
maar was bang
bang dat je niet zou luisteren.
daarom schrijf ik het je,
nu en vooraltijd:
ik hou van jou!