Ik weet ik ben niet makkelijk en ook niet heilig
Maar 1 ding is cker, bij mij ben je veilig
En ook al is het even rot, maak je zelf niet kapot!
Ik help je pijn verwerken, dan hoef je niet meer te vluchten
Want je kan altijd met me praten om je hart teluchten
Ik zal je altijd blijfen steunen echt waar,
Ik zal je pijn verzachten, of wegnemen als ik kan
Wat ik wil zeggen is als je denkt dat niemand om je geef
Weet dat ik dat doe tot de dag dat ik niet meer leef..