Ineengedoken,
naakt op de grond.
Je was zo bang,
wist niet wie er stond.
Het mes lag naast je,
een snee op je linker bovenarm,
je ogen in je knieƫn gedoken
plots...
een hand...
zo dreigend warm.
Aanvallen!
Je eerste instinct.
Geur van bloed en tranen
de dodengeur...
het stinkt.
Langzaam ga je weer zitten
naakt op de grond.
Terwijl de man die je gestoken hebt
in je gedachten al lang niet meer bestond.
*Het is begonnen... Weldra zal het einde aanbreken...*