tranen van de dood
de lach van het geluk
allebij in 1 leven
te ingewikkeld om te begrijpen waarom
waarom wij bestaan
niemand heeft een antwoord
niemand kan het me vertellen
te veel vragen zijn onbeantwoord
te veel vragen zijn gesteld
heeft dan het leven nog wel zin...