Verschrikkelijk gezocht naar mijn naam.
Verstaanbaar als de naam van ieder kind.
Enorm is de naam die jouw maakt, verschillend in dromen, vooruitzichten en toekomst.
De toekomst van toen of heden?
Ik ben het jammer genoeg vergeten of heb ik het verleerd?
De nieuwe tijd, de nieuwe namen!
Ik kom bij jou binnen ,jij vergeet wie ik ben, maar weet jij wat je ziet? ben je bang?
Jouw glimlach is verspreid over zo veel jaren...geleden en gestreden!
En wie ben jij? Ik, zeg ik je!
Nee?
Was je het vergeten?
Zoveel namen, zoveel gezichten verspreid over een wereld van pijn, verdriet en een lach!
Wie ben jij?
Ik geef je mijn hand!
Dag meisje, Ik heb op Je gewacht!