Tranen lopen langs m'n wangen
maanlicht werpt een gloed op mijn gezicht
m'n hart is vol van verlangen
ik wil weg, op zoek naar het licht
Ziek van de duisternis
de stilte om me heen
het jarenlange gemis
van geluk gaat door merg en been
En toch tegelijkertijd die drukte
die chaos om me heen
niks wat me nog lukte
weet dat ik het deze keer meen
Ik wil alleen maar weg
dood liever als dat moet
dat ik een briefje op tafel leg
ik heb verloren de moed
Ik kan niet meer door
het doet me teveel pijn
te vechten voor een dood spoor
ik wil hier niet meer zijn.
13-01-2005