Hou je kop rot alsjeblieft op
Je deed me pijn
Al die harde woorden
Die mijn hart doorboorden
hou je kop rot alsjeblieft op
je deed me pijn
Mn hart was gebroken
Mn ogen van het huilen zowat ontstoken
Hou je kop rot alsjeblieft op
Je deed me pijn
Ik smeekte om een arm om me heen
Maar geven deed je er geen
Hou je kop rot op...
je deed me pijn
ik zal altijd om je geven
Maar ik moet verder met mijn leven
Hou je kop rot op...
Je deed me pijn
het is dat ik niet in je leven past
en daarom hield je me niet vast
Ik hou mijn kop, en ik rot wel op
Ik deed jou pijn
om mezelf te beschermen tegen dit gevoel
liefdesverdriet is de pijn die ik bedoel