ik mis je dag en nacht,
ik sta hier uren alleen in de kou,
ik wacht tot jij naar mij zal komen,
om samen over ons te dromen.
maar ik droom vooral over jou,
want jij bent zo knap en tof en lief,
daarom wil ik je vragen:
'word asjeblieft mijn hartendief!'