Al weken zit ik af te tellen,
wachtend op de dag dat ik 15 wordt.
De dag is nu gekomen,
ik verlang naar de pakjes,
die ik straks openen mag.
Maar toen ik jou 3 kussen gaf,
en je armen om mij heen voelde.
Was ik gelukkiger dan ooit.
Want dat was het mooiste geschenk,
dat ik kon wensen,
voor mijn 15de verjaardag!