Ik hou nog steeds van je,
maar er is geen houde van meer.
Ik geef nog steeds om je,
daarom doet het zeer,
om te horen als het niet goed met je gaat
geloof je me?
Het is nog niet te laat,
je kán gelukkig worden.
Ook zonder mij
wat maakt je blij?
Dan geef ik je dat.
Je staat niet schaakmat.
Geef nou niet op.
Denk aan je vrienden, familie en ouders.
Als als je even niet meer kan geef dan niet op,
Bedenk dan dat ze er allemaal voor je zijn.
en dat je altijd kan leunen op mijn schouders.
Mijn leven leek een boek,
waar het het gelukkige einde uitgescheur is.
Mijn leven leek een film, waar het ''happy end''
is overgespoeld met een zwarte leegte.
Zo werd ook alles zwart voor m'n ogen,
ik voelde me bedrogen.
De wereld verging in m'n ogen.
Tot hij kwam.
Me in z'n armen nam,
en egt van me hield en om me gaf.
Dat bleef hij doen.
Ik zei: houden van elkaar tot in ons graf.
Dat bewees hij elke dag weer met een tedere zoen.
als hij blij is of lijd,
ik hou van hem voor altijd.
Toen kwam ik er achter dat hij niet de ware zal zijn,
ik maakte het uit het deed erg veel pijn.
Bij hem maar ook bij mij.
Ik ben weer vrij,
maar daardoor egt niet blij.
Geloof me,
het doet pijn om te horen,
hoe jij je voelt alleen en verloren.
Geloof me,
Ook voor jou is er de ware vrouw.
geloof me nou.
Ze bestaat, en je ze zal je vinden.
En je trouw blijven.
Van je houden haar hele leven.
Maar vergeet mij niet,
en weet dat je altijd bij me terecht kan,
met al je geluk of verdriet.