verleden maand
ben je drie geworden
en nog steeds staat de dag van je geboorte
in m'n geheugen geprent
m'n eerste kleinzoon
had ik toen maar een boom geplant
dan had je nu gezien
hoe groot hij al was
maar toch , jij kleine witte kop
je beseft nog niet wat een vreugde je brengt in m'n leven
ooit zal je dat wel beseffen
nu geniet ik van je lach , je roepen op 'meme"
je stralende blauwe oogjes
die stralen van deugenieterij
je kleine handje in dat van mij
k'ben blij dat ik je dingen kan leren
die ik ook aan je moeder , m'n dochter heb mee gegeven
neem je tijd , kleine schat
wort niet te rap groot
geniet van je kind zijn
dan genieten wij er bij
gelukkige verjaardag
jordan
Lieverdje: | Zondag, januari 16, 2005 05:26 |
Super verwoord! Wat schitterend hè, zo een kleinkind! Ik heb sinds 30-12 een tweede kleinzoontje en de oudste is ongeveer 19 maanden oud, echt twee schatten en ik geniet er ook van! Nog veel geluk en plezier met je kleinkind! Liefs |
|