zinloos geweld,
vechten met woorden,
slaan met een blik,
alleen maar visueel,
DAT geeft mij een kick.
telkens weer,
het zinloos geweld,
opnieuw losse handjes,
de lijst wordt geteld.
het houdt maar niet op,
ik wil dit niet meer,
zelfs het nieuws is het zat,
"we gaan nu door naar het weer"
er wordt veel gezegd,
maar er wordt niets gedaan,
en voor je het weet,
zullen wij alleen staan....
samen zijn we sterker,
zoveel mensen,een woord,
en terwijl we "ZINLOOS" lezen,
is er weer iemand vermoord.