Mijn sterretje,
100 kilometer van mij verwijderd
Is een paradijs voor mij alleen
Daar is het mooiste wat je je maar kunt wensen
Ik ga daar zo graag heen
In dat paradijs is een sterretje
De oplicht als ik er ben
Diezelfde ster zie je dan in mijn ogen
Omdat ik naar dat sterretje toe ren
~~Just Me~~
15 jan. 2005