ik wil me niet laten beinvloeden
door mijn eigen gedachten
maar soms
kan ik het weer niet laten
leiden mijn gedachten een eigen leven
haal ik weer van alles in mijn hoofd
hoe ik je kwijt kan raken
hoe makkelijk dat zou gaan
angst over jouw gevoelens
beheerst dan mijn gedachten
ik wil af
van dat gevoel
denken aan die fijne momenten samen
maar soms
kan ik ze niet los laten die gedachten
maken me onzeker en bang
dat het toch weer misgaat
alsof iemand
met duistere krachten
toeslaat
diep in mijn gedachten