kom maar even bij me liggen
als je verdriet hebt
ik zie het in je ogen
je hebt de aandacht even nodig
het vraagt niet te veel
wees niet zo onzeker
draai de wereld naar jouw hand
zorg dat de zon gaat schijnen
en de kilte verdwijnt
de vogels moeten weer fluiten
kom maar even bij me liggen
in mijn armen ben je vrij
je mag me alles vertellen
tranen mogen stromen
voel je even helemaal geborgen
ze zeggen dat de wereld rond is
ik geloof daar allang niet meer in
al een paar keer het einde gevonden
ben telkens snel omgekeerd
om jou mijn geborgenheid te bieden
het betekend te veel om op te geven
het zou nu zonde zijn
als je aan het eind van de wereld omdraait
zul je ook eens zien
dat het heel erg mooi kan zijn
blijf maar gewoon op en neer lopen
tussen de uiteinden van de wereld
ga langs de zee, over bergen
vergeet vooral niet af en toe
te genieten van de wonderbaarlijke wereld
onze wereld