Zonder Woorden
fluister nog een keer mijn diepste gedachten
doorzag je wat wel en wat niet ik verzon?
het zou mijn pijn enorm verzachten...
...als ik wist dat je dat nog steeds konga eens terug naar waar het toen begon
jou hoef ik dan toch niet meer uit te leggen?
mijn wens te keren naar de bron...
...als ik zeggen kon zonder te zeggenjij bent van allen het dichtst naderbij
zou willen dat zij mij ook hoorden
als jij en ik, niet ik, maar wij...
...als jij horen kon zonder woorden