Hier hang ik nu
dood, morsdood
met een touw rond mijn nek
Weg uit mijn leven
Hier lig ik nu
dood, morsdood
met 2 opengesneden polsen
Ik kende toch enkel pijn en problemen
Hier lig ik nu
dood, morsdood
lege pakken medicamenten rondom mij
Ik had enkel economisch nut
Hier zweef ik nu
dood, morsdood
op de bedding van het kanaal
Ik zag het echt niet meer zitten
Hier lig ik nu
dood, morsdood
helemaal beneden un de ravijn
Levensloos
Hier zit ik nu
boven in de hemel
en kijk naar jou
en die mooie wereld rondom jou
Verdorie
had ik dat geweten...