Bang voor het einde van de nacht,
voor elke ster die valt,
en voor jou handen, o zo zacht.
Bang voor elke uur,
ze zijn toch veel te kort,
veel te snel dat het weer ochtend wordt.
Je ligt naast mij,
geen idee van mijn angsten,
je handen op mijn zij.
Ik geef je zacht een zoen,
en kruip dicht tegen je aan,
de nacht zal toch wel voorbij gaan.
Even kan ik nog genieten,
maar ik ben nu al bang,
voor de leegte in mij bed,
want een nog duurt nooit zo lang..
~Ben blij met kansen die ik gekregen heb..15 januari 2005~