Een klein geheimpje…stilletjes en voor mij alleen
Dat is wat jij bent, jij zorgt in alle onwetendheid voor mijn nachtrust
Ik denk aan jou, je houdt me vast, het is zoals het had kunnen zijn
En in mijn dromen laat ik mijn fantasie de vrije loop
Ik moet bekennen, ik kan er niet omheen
Soms wens ik dat jij degene bent die me ’s nachts kust
In jouw armen voel ik me weer klein
Maar vergeefs is alle hoop
Jij hebt je eigen leven, en daar pas ik niet in
Mijn leven loopt zoals het loopt en eerlijk gezegd loopt het goed
Ik ben in de liefde erg gelukkig, mijn leven loopt op rolletjes
Maar heimelijk denk ik aan een herinnering van jou en mij
Vaak bekruipt me de zin
Je te bellen, te smsen te mailen, maar er is iets in me dat het niet doet
Want twee mannen aan mijn zij, wordt me iets te dolletjes
En toch blijft het heimelijk om jou en mij weer eens te kunnen benoemen als ‘wij’