*vrij naar U2*
Je bent hard,
of dat is toch wat je denkt
Je vertelt al wie het horen wil,
dat je sterk genoeg bent
Maar je hoeft niet altijd gelijk te krijgen
Of te vechten met al je kracht
Als je wil, vang ik wat klappen op,
voor jou vannacht
Luister eens naar mij
Wat ik zeg is wat ik meen
Jij staat nooit helemaal alleen!
Want jou zie'k, kijkend in de spiegel
en jij belt, als ik laat overgaan
maar soms, soms kan je't alleen echt niet aan
Wij maken saam ruzie, zo vaak
jij en ik, 't is slechts bijzaak
we zijn immers dezelfde ziel
en we weten, weten zonder woorden, allebei:
als we wat minder op elkaar zouden lijken
hield je heel wat meer van mij
Luister eens naar mij
Wat ik zeg is wat ik meen
Jij staat nooit helemaal alleen!
Want jou zie'k, kijkend in de spiegel
en jij belt, als ik laat overgaan
maar soms, soms kan je't alleen echt niet aan
En ja, we praten niet heel veel
en soms word ik daar wat down-ig van
Maar als ik rijm en hier dicht,
lees jij dit dan?
Want 'is dankzij jou dat dit voor me ligt
Waar en hoe zijn we toch?
Zeg het me meteen
Van een huis een thuis maken,
kan ik niet alleen
Want jou zie'k, kijkend in de spiegel,
En jou laat ik veel te moeilijk los
maar soms kan je't alleen echt niet meer aan
Nee, soms, soms is het niet tof
Soms kan je't niet alleen
En doe je maar alsof...