wat moet ik ooit zonder jou
als ik weet dat één week
zonder jou een eeuwigheid lijkt
wat moet ik ooit zonder jou
als ik weet dat wanneer je er niet bent
er bij mij iets ontbreekt.
wat moet ik ooit zonder jou
als ik nu al het gevoel heb
dat je voor mij de ware bent
oh wat moet ik ooit zonder jou
als ik soms bang ben
dat jij mij morgen niet meer kent
wat moet ik zonder jou
en waarom zou jij zonder mij
voor altijd samen
jij en ik ,
zij aan zij...