Sorry
Sorry als ik me weer op jou afreageer,
mijn woorden je hart doorboren als een speer
Ik voel me gewoon van binnen niet fijn
ik wil gewoon even rustig alleen zijn
straks zeg ik weer verkeerde dingen
waardoor we steeds de mist in gingen
ik voel me daar dan weer schuldig door
zo krijg je die negatieve cirkel waar ik me aan stoor
Ik wil jou niet besmette met mijn pijn
Ik wil je alleen vertellen hoe fijn
En hoe blij ik met jou ben
Alleen dat dat nu
tijdens zo'n bui
Gewoon even niet ken.......
Dus laat me even huilen
even piekeren even pruilen
laat me lekker zitten
laat me denken, laat me vitten
ik zet 't allemaal wel weer eens op een rij
Morgen is er weer een dag.......
Misschien sta ik dan niet verdrietig op
Maar blij!
En Dan zal ik je vertellen,
wat ik gistere eigelijk al zeggen wou
Dat ik heel blij met je ben, je nooit meer kwijt wil,
en heeel heeel heeel veel van je hou!!
Het spijt me schat.....al die keren....Sorry!