Ik kijk naar boven en slaak een zucht
De hemel is helderblauw, geen wolkje aan de lucht
Ik knijp mijn ogen samen, te helder schijnt de zon
Zit hier heerlijk te genieten, wou dat iedere dag zo begon
En ook de witte vlinder, Ik zie hem weer een keer
Had ook niets anders verwacht, met dit mooie zomerweer
Duizende kleine vogeltjes, Gedragen op een zucht
En genieten net zoals ik.....
Van die prachtige blauwe lucht