OP EEN DAG
Op een dag.. zal ik jou weer zien
En zal ik je begroeten met een stralende lach
Dan zal ik mezelf in jouw armen gooien
Al het verdriet is dan voorbij
Op een dag.. ben ik bij jou, en jij bij mij
Dan zal ik je vertellen.. hoezeer ik je heb gemist
En dat mijn liefde voor jou, nimmer is gewist
Op een dag.. Als mijn leven over is
Zal ik jou weer zien, Jij die ik zo mis
Op een dag..!!