Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
beschouwing vanuit dakraam
Met een ferme trap
op het tegengas-pedaal
worden zelfs mijn eigen dromen
van hun ficieve aard overtuigd
alleen en illusieloos
kijk ik uit het dakraam
van de samenleving
die straal langs elkaar leeft
mannen in een pak
lopen vaker harder
omdat ze denken
dat dat minder geld kost
en zo hun zolen minder slijten
een vrouw kijkt wanhopig schichtig
naar of er iemand haar misschien beloert
zodat zij dan met zachte zucht
haar ogen quasi-boos af kan wenden
en tevreden mag zijn met haar haar
de mens
is maar vreemd
en ik
verdien te sterven maar
eis mijn deel nog niet op
Reacties op dit gedicht
Alter_Ego vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Jan Schaap
:
Donderdag, januari 20, 2005 16:21
waanzinnig goed man! "mannen in een pak lopen vaak harder...etc (affijn je hebt het zelf geschreven, hahaha)"
meer van deze
groet
Over dit gedicht
Auteur:
Alter_Ego
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
20 januari 2005
Thema's:
[IK]
[50 Jaar]
[Ironie]