de duivel van binnen
bezeten door de duivel
nooit meer leven
nooit meer geluk
alleen maar pijn
hij dwingt mij te snijden
het bloed druipt over me heen
liters bloed valt op de grond
langzaam val ik weg
uitgeput en moe zak ik in elkaar
het einde is nabij
nog maar een paar minuten
een paar minuten om te zeggen
dat ik van je hou
dan geeft mijn hart het op...