Ik heb een masker opgezet
En als mensen naar me vragen
Zeg ik dat ik het heus wel red, alleen.
Maar waarom huil ik dan elke nacht?
Ben jij het waar ik nog op wacht.
Ik mis je zo, verlang nog zo.
Ik wil je warme armen weer om me heen!
De dagen komen net zo snel als dat ze gaan
En elke dag ben jij verder van me vandaan
Elke dag wordt ik ouder
Jij zal altijd dezelfde zijn
Ik mis je, wat moet ik nou met die pijn??
Die jongen van 18 met zijn lichte ogen en donkere haar
Je was de ware, daar word ik telkens mee geconfronteerd als ik naar je foto staar
Ik mis je, voel je dezelfde pijn als ik nu voel?
Ik weet niet eens meer wie ik nu nog ben, snap wat ik bedoel?
Het was altijd: Jij en ik, of anders niemand.
Wie ben ik dan nu??
Een meisje die naar het verleden verlangt?
Ik mis je verdomme! Kom terug nu meteen!!
Snap je het dan niet?? Ik kan het niet aan alleen.
Iedereen zegt altijd: 'Je bent zo sterk'
Pff ik wou dat het zo mocht zijn
Met jou kon ik alles aan, maar nu voel ik me zo verdomd klein
Ze zeggen je komt er wel overheen, alles slijt
Nou deze pijn niet, want ik kan het niet terugdraaien onze tijd.
Voor mij zal je altijd de enige zijn, voor altijd
In mijn hart ben ik je nog lang niet kwijt
Langzaam maar zeker pak ik mijn leven weer op,
het gaat geleidelijk
Ik word volwassen zonder jou, het gemis is onbeschrijfelijk.
Weet je lieverd, ik zal uiteindelijk ook jou inhalen, of ik het wil of niet.
De tijd houdt geen rekening met liefdesverdriet
Misschien ooit in de verre toekomst komt er een nieuwe liefde in mijn leven
Maar ik zal altijd om jou blijven geven
Ik weet dat ik op mijn eigen benen moet staan
Ik moet leren een leven te leven
waarin ik zonder jou verder kan gaan
En ja het doet heus pijn
Maar weet dat mijn leven,
Altijd een beetje van ons zal zijn
Ik hou van je...