wie hou je voor de gek
voor mij of voor je eigen
je raakt nog verstrikt in je web
waarom niet beter zwijgen.
Als confettie in de lucht
loop je het te strooien
uiteindelijk pak je jezelf
zal je flink berooien.
Wie hou je voor de gek
doe net als ik, zwijgen
leg die knoop maar in je tong
want voor de gek hou je je eigen.