‘Wannabe’
*‘Je wil alleen maar aandacht
en stelt je altijd aan.
Eigenlijk ben je super vrolijk
en wil je helemaal niet gaan’*
Al praat ik er soms makkelijk over
Dat jij zo over me denkt doet me pijn
Je weet niet hoe ik me van binnen voel
Het is niet leuk om depressief te zijn!
*‘Een eetprobleem is echt niet stoer
en snijden is gewoon stom.
Je gaat wel erg ver voor aandacht
eigenlijk vind ik je heel erg dom’*
Al doe ik soms heel vrolijk,
dat is niet hoe ik me voel
Alleen degene die dit ook meemaken
Weten wat ik hiermee bedoel
*‘Je bent een triest persoon
je hebt een zielig leven.
Als ik zo dom als jou was
zou ik het ook op willen geven’*
Een masker en een ijzeren muur
Dat is wat je eigenlijk van me ziet
Maar jij kijkt niet verder dan de buitenkant
Een ‘wannabe’ ben ik zeker niet!