Hou me vast,
dan kun je voelen
wat ik met woorden niet kan zeggen
want ik weet niet hoe ik uit moet leggen
wat je in me losmaakt...
Kijk me aan,
dan kun je in mijn ogen lezen
dat ik het met je meen
en dat ik echt alleen
van jou wil zijn
Praat met me,
dan kun je horen
wat er binnen in me leeft
neem de tijd me te leren kennen
want ik moet er nog aan wennen
dat je echt iets om me geeft
18/07/2001