ik voel het..
ik weet het..
het is daar..
die pijn
die pijn waar ik mee opsta
en die pijn waar ik mee ga slapen
die pijn..
die helse pijn
de pijn die zit
die zit daar in mn gedachten...
ik wil hem weg
maar het lukt me niet
ga weg..
weg schreeuw ik in de midden vn de nacht
verdwijn
verdwijn
alsjeblieft zow onverwacht..
ga nu..
uit mn leven..
dat me is geven
en dat ik moet verderleven
verderleven zonder die helse pijn
die altijd toch een beetje bij mij moet zijn..