Het doet mij zeer,
dat jij pijn hebt!
Ik ben droevig,
telkens weer..
Ik zie jou pijn lijden,
zelf zit ik niet lekker in m'n vel,
De situatie thuis,
Wat kan mij nu nog verblijden?
Ik weet het niet meer,
Huil weer spontaan,
Ik kan het niet meer plaatsen,
Alles, doet me ontzettend veel zeer!
Het knaagt aan me,
Hoe kan ik op dit moment gelukkig zijn?
Zo hou ik het niet meer vol,
Bestaat er dan niks anders meer dan verdriet en pijn?
H E L P !
*Ik voel me zo gigantisch overgevoelig! Ik weet niet meer hoe of wat.. K kan alleen maar huilen de laatste 2 dagen! K d8 zal wel over gaan, maar t doet me gwoon zo'n zeer!*