de zee,de zon,de lucht
t'strand,den dijk
winkeltjes met bucht
tafels en stoelen,
mensen met lelijke smoelen
vliegers hier,vlieger daar,
vliegers overal
en als ge hier af sliert
ist warm aan je hol
ach,....de zee go carts,brommers,
velo's en trottinetten
en vrouwen met hele dikke dikke....
dikke poussetten
mensen die maffen en mensen die drinken
mensen die paffen en die klinken
vrouwen met een korte,
rn vrouwen met een lange
en vrouwen zonder
die aan de vensterbank hangen
ach...de zee...garnalen gepeld
garnalen in kroketten
en vrouwen met hele dikke dikke....
dikke epauletten
en duizend venten met witte sokken
en klakken,veel klakken
en honden,honden,honden
die op den dijk niet mogen....
kan ik eraan doen dat ik zeg:
ach,de zee van de panne tot de haan
le plat plays,le plat du jour,
m'n gedichtje is gedaan