Eenzaam en alleen,
lopend door de straat
dagen, uren, nachten
daar waar de tijd maar langzaam verdergaat
wil blijven vechten en hopen
maar ik kan niet meer verder lopen
voor mij lopen de wegen hier te ver omhoog
ik hou het hier niet meer wil naar een plaats ver en droog
Al die jaren verdriet
alleen uiten kon ik het niet
nu wil ik het niet meer
iedereen die vraagt het keer op keer
ik kan m'n gedachten niet onder woorden brengen
ook al zou ik het willen, kan gewoon niks meer uitleggen
heb een mooie tijd gehad om op terug te kijken
maar verder dan dit zal het leven niet meer rijken.