Verscheurde gevoelens snakken naar verlossing
Tekeningen prenten zichzelf in mijn hoofd
Ze blijven rondzweven in mijn gedachten
Ze hebben me langzaam verdoofd
Illusies wanen zich door de kronkels van mijn brein
Een fantasiewereld die niet bestaat
Ze willen licht en toch keren ze het de rug toe
Een deur die zachtjes dichtslaat