als je naar me ziet
vergeet ik zeker
je mooie ogen en lach niet.
ik denk aan jou dag en nacht,
want jij hebt me in je macht.
je hebt mijn hart gestolen,
voor jou loop ik zelf op hete kolen.
ik weet niet of jij iets voor me voelt,
maar ik zie je graag.
en in mijn dromen hoor jij bij mij
en ik bij jou