als ik mijn ogen sluit,
zie ik je staan.
je bent zo knap!
als ik naar je kijk,
draai je je om, en ik wil weten waarom?
als ik aan je denk,
dan is dat fijn.
zo fijn,dat ik voortaan
alleen nog bij jou wil zijn.
als ik je zou durven aanspeken,
dan zou jij me toch vergeten.
en daar denk ik liever niet aan,
want dan kom ik nooit in je hartje te staan