Ik zou je zo graag weer willen zien
In twee stukken dan
Zodat je niet meer overeind kunt blijven
Of ademen kan
Wanneer sta je weer eens voor m’n deur
Dat alles weer gewoon is
Wij weer samen zijn
Alsof er niks is gebeurd
Maar vannacht lig je naast hem te slapen
Terwijl ik je zit te missen
Probeerde nog met je af te spreken
Maar je liet hem beslissen
Opeens ben ik een gevaar
Je noemde me zelfs gestoord
Waar ben je bang voor, ik geef zoveel om je
Bovendien, het is maar moord
Ik ben gewoon ontzettend verdrietig
Sinds je mij probeert te mijden
En zie ik je liever dood
Wil een mes door je keel laten glijden
(vrij vertaald naar 'See You Dead' van Helmet. Die band steent de pan uit! :-)