soms ben ik stil in mezelf gekeerd
men gedachten in het verleden
flitsend vroeger opnieuw beleven
tranen terug in het heden
marg mezelf laten gaan
dat is mij geleerd
mezelf mogen en kunnen zijn
is het werken aan verwerking
dierbaren om me heen
geven me versterking
ooit zal ik het verleden
zonder verdriet kunnen verdragen
dan zal het verleden
mij niet meer kunnen belagen