Wat wil ik nog bereiken
hoe ver moet dit alles nog rijken
niets of niemand dringt nog tot me door
zelfs geen kruisverhoor
ik sta nog maar voor een ding open
dat laat ik voorlopig nog niet lopen
sta bekend als junk
gewoon een junk
enige wat me nog kan schelen is die troep
slik, snuif ,rook neem alles onder de loep
waarom zou ik daarmee stoppen
dat is het enige plezier wat ik nog heb
Vroeger was alles goed
maar vroeger is voorbij
nu is het over met m'n moed
over een paar dagen eindelijk vrij
ze zouden zeggen zet een streep achter het verleden
richt je alleen nog op het heden
maar ik wil alleen nog weg uit dit verdriet
hoop dat niemand het dan ooit meer ziet
Over een paar dagen is alles voorbij
dan ben ik eindelijk echt vrij
eindelijk weer gelukkig zijn
Als een vogel hoog in de hemel zal ik terugkijken.