Ik heb je echt al een hele tijd niet gezien,
heel af en toe hoor ik wat van je.
We kennen elkaar dan ook eigenlijk niet,
we hebben elkaar pas twee keer ontmoet.
Maar toch weet ik dat ik je beter wil leren kennen,
want ik vind je gewoon een leuke jongen.
Ik hoop dat jij ook gevoelens voor mij heb
misschien worden we dan samen gelukkig?