Dromen vervaagden,
want wanneer de ochtend dichterbij komt,
de werkelijkheid vertraagde,
toen jou mond de mijne vond.
Ik weet het is maar voor even,
maar alles kleurt dan net iets mooier,
en elk vlindertje komt weer tot leven.
Mijn hartslag versnelt,
in gedachte lig je al naast mij,
je handen in mijn zij, je kust me zacht in mijn nek,
maar plots...
Met een klap terug in de realiteit,
terug naar de wereld van eenzaamheid,
je hand glijdt van mijn rug,
elk vlindertje komt weer tot rust,
het voelt zo goed, wanneer jij mij een
fijne-dag kust!
~2005~