ik probeer
ik faal
ik ga verder
k'verlies mijn pedaal
terrug op pad
als het ene weer goed gaat
is het andere weer kapot
ik hier
zij daar
ik alleen
zij in groep
ze kijken toch niet om
als ik hun roep
en als ze kijken
kreeg ik weer een sneeuwbal in mijn nek
waarom verklaren ze voor gek
wat doe ik hen verkeerd
mag ik dan echt niet zijn wie ik ben
hoelang moet ik nog met dat masker rondlopen
tot ik weer int midden breek?
de put ligt voor mij voeten
kwil er terrug over geraken
alleen weet ik niet goe