Waarom is alles zo ingewikkeld
raak ik toch elke keer weer in die ellende verwikkeld
probeer toch een gewoon leven te leiden
jezelf uit die ellende te bevrijden
oke misschien heb je veel fout gedaan
maar probeer toch wat onder het leven te blijven verstaan
pak die kans en ga ervoor
want zolang je dat niet doet begint alles weer van voor
nu weet ik pas wat beslissen is
als je weg gaat en iedereen en alles moet gaan missen
pas op want voor dat je het weet is alles voorbij
nu zul je zeggen dan ben ik eindelijk vrij
ze willen allemaal met je praten
zeggen dat je alles achter je moet laten
kijk niet meer naar het verleden
je moet door, richt je op het heden